Deník mezi životem a smrtí - Růžičková, Helena; Formáčková, Marie (Formát, 2002)
Důvěrný deník známé herečky čtenáře provede neobyčejně těžkým obdobím života, kdy se Helena Růžičková potýká s těžkou nemocí.
Keywords: Neoplasms; nádory; Medicine in Literature; humanitní vědy a umění; lékařství v literatuře; onkologie