Nordic fitness : severské sporty na léto i zimu - Schmidt, Mathias R; Winski, Norbert; Helmkamp, Andreas (Jan Vašut, 2010)
Uržte se ve formě a vypracujete si pěknou postavu! Nordic fitness spálí jakékoli množství kalorií a každým krokem vás přiblíží k postavě, o jaké možná zatím jen sníte. A to všechno zábavnou formou – stačí vzít do ruky hůlky a vyrazit do přírody. Pro každé roční období přitom existuje vhodná varianta: v létě nordic walking a nordic blading, v zimě nordic ski, nordic cruising a nordic snowshoeing. S odpovídající technikou a výbavou se budete rychle pohybovat pěšky, na lyžích i na sněžnicích. Zkuste snadné, šetrné a účinné shazování kil.
Fitness
Keywords: Life Style; životní styl; Walking; nordic fitness; nordic walking; hole; tělovýchovné lékařství; techniky cvičení a pohybu; sporty na sněhu; Snow Sports; chůze; Exercise Movement Techniques; Canes