Životní prostředí - prostředí každého z nás? : Česká republika 2009 - Matoušková, Leona; Volaufová, Lenka; Bartoš, Lubomír (CENIA, 2009)
Autoři vybrali pět aktuálních témat životního prostředí a pomocí stručných textů, schémat a dalších grafických prvků popsali souvisloti mezi naším konkrétním chováním a stavem životního prostředí.
Keywords: environmentální vědy; Ecology; odpadní produkty; Conservation of Energy Resources; ekologie; nutriční nároky; Waste Products; zachování zdrojů energie; zásobování vodou; Waste Management; nakládání s odpady; Food Supply; Czech Republic; Energy-Generating Resources; Česká republika; Water Supply; zdroje energie; Nutritional Requirements; zásobování potravinami