Metoda MFK : informatika ve fyzioterapii - Končalová, Martina; Lhoták, Zdeněk (Olympia, 2009)
Kniha je určena především fyzioterapeutům a představuje svého druhu unikátní diagnosticko-léčebnou metodu. Metoda MFK je ucelený soubor postupů a pravidel určený pro fyzioterapeutické vyšetření - diagnostiku, léčbu a kontrolu pacienta, podporovaný expertním počítačovým systémem.
Keywords: muskuloskeletální nemoci; počítačové zpracování signálu; Musculoskeletal Diseases; rehabilitační a fyzikální medicína; Signal Processing, Computer-Assisted; techniky fyzikální terapie; Physical Therapy Modalities