Poznáváme lidské tělo - Rodriguez-Vida, Alejo; Mariani, Viviana; Regalado, Gustavo; Blahníková, Martina (Svojtka & Co, 2010)
Zajímavé a srozumitelné informace o lidském těle. Z kolika buněk se skládáme, naše svaly, krevní oběh, nervy, srdce. Něco o dýchání, odpadních látkách. Jak se bránit nemocem a správné návyky. Též o rozmnožování, až po narození miminka. Nechybí slovníček pojmů
Centrum dětského vzdělávání
Keywords: Biology; lidské tělo; Human Body; biologie