Klinická neurologie - Ambler, Zdeněk; Bednařík, Josef; Růžička, Evžen (Triton, 2004)
Monografie je koncipována jako postgraduální učebnice a měla by pokrýt všechny oblasti, kterými se současná klinická neurologie zabývá. Důraz je kladen na klinickou praxi a nejnovější poznatky a metody. V závěru autoři shrnují celkovou strategii a taktiku neurologické diagnostiky a léčby.
Keywords: Clinical Medicine; klinické lékařství; Nervous System Diseases; neurologie; nemoci nervového systému