Nová vitaminová bible : vitaminy, minerální látky, antioxidanty, léčivé rostliny, doplňky stravy, léčebné účinky potravin i léky používané v homeopatii - Mindell, Earl; Mundis, Hester; Máček, Miloš (Ikar, 2010)
Nejnovější informace o vitaminech, minerálních látkách, antioxidantech, léčivých rostlinách, o doplňcích stravy, léčebných účincích potravin i lécích používaných v homeopatii.
Keywords: Food, Organic; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; potravní doplňky; vitaminy; biopotraviny; Self Care; zdraví; Nutritional Physiological Phenomena; Vitamins; Health; péče o sebe; Dietary Supplements; fyziologie výživy