Lékařská histologie I : cytologie a obecná histologie - Vajner, Luděk; Uhlík, Jiří; Konrádová, Václava (Karolinum, 2010)
Skripta jsou určena především pro studenty lékařských fakult, kterým poskytují základní údaje z cytologie a obecné histologie.
Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: histologie; Histology; Cell Biology; biologie buňky; cytologie, klinická cytologie