Právní dějiny. 3, Státy střední a východní Evropy - Vlček, Eduard; Schelle, Karel (Masarykova univerzita, 1998)
Publikace je třetím dílem učebnice. Obsahuje výklad státoprávního vývoje států střední, jihovýchodní a východní Evropy. Je doplněna výkladem vztahů státu a církve a přehledem vývoje mezinárodních vztahů a mezinárodního práva.
Edice učebnic Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně ; sv. 202
Keywords: History; humanitní vědy a umění; dějiny; právní vědy; Jurisprudence; právo, zákonodárství