Nebojte se léků : praktická encyklopedie volně prodejných léků, léčivých čajů, vitamínových, multivitamínových, dietetických a antikoncepčních přípravků - Buršík, Petr; Wolfová, Libuše; Mráz, Petr (Bakalář, 1993)
Základní informace o užití léků a jejich cenách.
Keywords: léky bez předpisu; farmacie a farmakologie; Nonprescription Drugs