Primární prevence rizikového chování ve školství - Miovský, Michal; Bártík, Pavel (Sdružení SCAN, 2010)
Publikace přináší koncepčně jasný, ucelený a kritický pohled na problematiku primární prevence a její vývoj u nás, zasazený i do kontextu mezinárodního. Je rozhodně přínosem pro všechny, kteří se chtějí věnovat kvalitní profesionálně koncipované prevenci. Jsou v ní názorně a kriticky zároveň popsány minulé a probíhající projekty, z kterých je zřejmé, jak snaha všechny aktivity sjednotit je záslužná i obtížná.
Monografie
Keywords: Česká republika; Child; Primary Prevention; pedagogika; Czech Republic; sociologie; Social Behavior Disorders; poruchy sociálního chování; poradenství pro děti; dítě; Schools; pedagogická psychologie; školy; psychologické modely; primární prevence; Child Guidance; Models, Psychological; Psychology, Educational