Batolata : vše, co jste nikdy o batolatech nechtěli vědět (ale teď se bez toho neobejdete) : praktický rádce pro (zoufalé) rodiče - Nicholls, Lucy (Ikar, 2010)
Kdo dokáže přijít s užitečným nápadem a pomoci zdeptanému rodiči, když už si neví se svými ratolestmi rady? Většinou zase jenom rodič. Při výchově dětí je totiž právě praxe nadevše. Proto si dříve maminky na pískovišti vyměňovaly neocenitelné zkušenosti a dnes si moderní rodiče své poznatky často sdělují přes internet. A právě shrnutí těch nejužitečnějších, nejpraktičtějších a nejosvědčenějších rad přináší tato kniha.
Keywords: fyziologie výživy dětí; Child Care; péče o dítě; dětská psychologie; zdraví; péče o kojence; Thinking; Health; hygiena; Hygiene; Child Nutritional Physiological Phenomena; Infant Care; Infant Nutritional Physiological Phenomena; výchova dítěte; Child Rearing; myšlení; fyziologie výživy kojenců; pedagogika; pediatrie; Psychology, Child