Příručka pro zoufalé matky - Mitchell, Allison (Fragment, 2008)
Lukáš byl vytouženým a milovaným synem. Měl rád sport, studoval na univerzitě a otvíraly se mu dveře do světa filmu. Ale Lukáš sáhl po droze a ta ho dostala až na úplné dno. Z nadějného studenta a začínajícího herce se stal bezdomovec, narkoman a násilník. Ale kniha je hlavně příběhem ženy – zoufalé matky, která se snaží chránit svého syna za každou cenu, i za cenu svého sebezničení. Teprve když se i ona dostane až na úplné dno, pochopí, že jenom mateřská láska jejího syna nezachrání. Začne hledat účinnou pomoc jinde a podaří se jí ze dna vytáhnout i Lukáše.
Keywords: zjednodušení práce; Organization and Administration; organizace a řízení; Economics; Time; Work Simplification; Work; Family; rodina; ekonomika; práce; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; čas