Na křižovatce kultur, aneb, Romové, Vietnamci a Číňané mezi námi (NIDM - Národní institut dětí a mládeže, 2010)
Výstup z výzkumu zaměřeného na romskou, vietnamskou a čínskou mládež ve věku 12-18 let ohledně zapojení těchto dětí a dospívajících do neformálního vzdělávání.
Keywords: akulturace; Social Adjustment; mladiství; Minority Groups; Czech Republic; Česká republika; sociologie; menšiny; sociální přizpůsobení; dítě; výchova a vzdělávání; Education; Child; Acculturation; Adolescent; pedagogika