Posílení vlastního já - Lauster, Peter (Knižní klub, 1995)
Publikace je psaná formou dopisů psychologa příteli v životní krizi a vede čtenáře k poznání vlastního duševního života.
Keywords: psychická odolnost; sebepojetí; Emotions; psychologie, klinická psychologie; Mental Processes; chování a mechanismy chování; emoce; Personality Development; rozvoj osobnosti; Self Concept; Resilience, Psychological; duševní procesy; Behavior and Behavior Mechanisms