Po stopách bludiček - Souček, Ludvík; Novotný, František; Lenk, Ladislav (AF 167, 1992)
Údajně jediná dochovaná kapitola ze Součkovy knihy Tušení světla. Osudný třetí díl trilogie (prý 300 stran) údajně existoval v jediném výtisku, jenž doktor nosil pořád sebou. Nakonec však vyšlo jen torzo (respektive cosi úplně jiného) Po stopách bludiček (1992)…
Keywords: věda a výzkum; znalosti; věda; Observation; Science; pozorování; Knowledge