Chirurgická léčba obezity - Kasalický, Mojmír (Mojmír Kasalický, 2011)
Rada Českého rozhlasu předkládá Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky Výroční zprávu Rady o činnosti Českého rozhlasu za rok 2010. Činí tak dle § 8 odst. 2 zákona o Českém rozhlase č. 484/1991 Sb. ve znění přijatých pozdějších novel
Keywords: chirurgie; Obesity; vnitřní lékařství; obezita