Základy statistiky pro biomedicínské obory - Zvárová, Jana (Karolinum, 2011)
Cílem publikace, která je určená lékařům, biologům, genetikům, farmaceutům, psychologům, sociologům a studentům lékařských, přírodovědeckých a farmaceutických fakult, je usnadnit správné využívání statistických metod. První díl edice Biomedicínská statistika uvádí do statistické metodologie, seznamuje s aplikací statistiky v biomedicínském výzkumu a podává výklad používaných statistických pojmů a metod.
Biomedicínská statistika ; I.
Keywords: Biomedical Research; statistika jako téma; biomedicínské inženýrství; biomedicínský výzkum; Statistics as Topic; pravděpodobnost; statistika, zdravotnická statistika; Probability