Prostě kluci! : všechno, co kdy holky chtěly vědět o klucích - Ausfelder, Trude (CooBoo, 2011)
Do 15 let nepřístupno! Kluci jsou jiní než holky – je to tak? Proč jsou většinou tak neromantičtí, podle čeho holky poznají, že je kluk zamilovaný, a o čem si kluci mezi sebou vlastně povídají? Tenhle rádce se zabývá všemi otázkami a předsudky, které holky o klucích mají. Dočteš se tu o všem, co souvisí se seznamováním, přátelstvím, láskou a sexem a snad to trochu pomůže k vzájemnému pochopení opačného pohlaví. Prostě kniha, kterou každá holka musí mít!…
Keywords: ženské pohlaví; interpersonální vztahy; Sexuality; Male; Female; psychologie, klinická psychologie; Sexual Behavior; sexuální chování; Interpersonal Relations; mužské pohlaví; sexualita