Babiččiny bylinky : z pokladnice našich předků - Raduševa Herber, Renata (Knižní klub, 2011)
Blahodárné působení léčivých rostlin dokládají mnohé příklady z praxe a staré bylinné recepty slouží již staletí nejen jako rychlá první pomoc, ale i při léčení chronických onemocnění. Autorkou tohoto podrobného bylináře našich nejpoužívanějších léčivých rostlin je Renata Herber, která vydala již řadu dalších úspěšných knih (Poselství Tarotu, Poselství run, Poselství kostky a Babiččina lékárna), publikuje články o zdravém způsobu života, ezoterice a hermetismu, přednáší na ezoterických festivalech a vede poradnu v oblasti léčení potravinami, snižování nadváhy a bylinné i regresní terapie
Keywords: zájmy a záliby; rostlinné extrakty; Plant Extracts; léčivé rostliny; alternativní lékařství; Plants, Medicinal; botanika; fytoterapie; zahradničení; Gardening; Phytotherapy