Když naše dítě nemluví plynule : koktavost a jiné neplynulosti řeči - Lechta, Viktor; Králiková, Barbara (Portál, 2011)
Příručka pro rodiče o poruchách řeči, co bývá jejich příčinou, jak se projevují, o jakou diagnózu se může jednat, jak dítěti účinně pomoci, kde získat další informace.
Keywords: poruchy řeči; pedagogika; Child; koktavost; výchova dítěte; Speech Disorders; dítě; Stuttering; Child Rearing; Parent-Child Relations; logopedie, klinická logopedie; vztahy mezi rodiči a dětmi