Ústavní soudnictví : vznik, význam a některé organizační a procesní aspekty v komparativním pohledu - Wagnerová, Eliška (Linde, 1996)
Komparativní studie přibližuje vznik, význam a některé organizační i procesní aspekty ústavního soudnictví.
Keywords: Forensic Sciences; soudní vědy; právní vědy; právo, zákonodárství; Jurisprudence