Jak vyzrát na alergii a astma - Chadd, Rachel Warren; Clasen, Liz (Reader's Digest Výběr, 2011)
Informace pro alergiky a astmatiky, možnosti léčby, úpravy domácího i pracovního prostředí, změny životního stylu pro lepší zvládání alergických příznaků a snadnější dýchání.
Keywords: Respiratory Hypersensitivity; cvičení; dítě; Child; Hypersensitivity; Life Style; respirační alergie; alergie; alergologie a imunologie; Nutritional Physiological Phenomena; Adult; dospělí; Exercise; životní styl; Asthma; bronchiální astma; fyziologie výživy