Pravdu mám já, určitě ne ty - De Bono, Edward (Argo, 1998)
Slavný, již zesnulý německý publicista ve své neméně slavné knize s autobiografickými prvky podává zcela neotřelou analýzu nacismu. Kniha osloví každého, koho zajímá, čím žili zejména mladí lidé v předválečném a válečném Německu. Fotografická dokumentární příloha, záštita a předmluva Petra Pitharta.
Keywords: experimentální psychologie; Psychology, Experimental; funkční lateralita; psychologie, klinická psychologie; kreativita; Thinking; Creativity; Functional Laterality; myšlení