Tajemná vůně koření - Trnková, Klára (Studio trnka, 2010)
Kniha Tajemná vůně koření obsahuje popisy domácích a exotických druhů koření a rady pro jejich pěstování. Obrázky jsou převzaty ze starých malovaných herbářů, kde jsou rostliny názorně vyobrazeny. Knížka je doplněna zajímavými recepty.
Edice naší babičky
Keywords: léčivé rostliny; botanika; rostlinné extrakty; zahradničení; Plants, Medicinal; fytoterapie; Plant Extracts; Gardening; zájmy a záliby; Phytotherapy