Architekti kultury smrti - DeMarco, Donald; Wiker, Benjamin (Res Claritatis, 2011)
Odborné a zároveň čtivé načrtnutí životních osudů a postojů dvaceti tří vlivných myslitelů přibližující jejich abnormální myšlení, s nimiž formovali současnou kulturu smrti.
Keywords: řízení společenských procesů; dějiny 19. století; History, 20th Century; osobní prostor; Social Change; Social Control Policies; Social Justice; sociologie; History, 19th Century; Civilization; Ethics; humanitní vědy a umění; etika; Personal Space; sociální změna; dějiny 20. století; civilizace; sociální spravedlnost