Diagnostika a léčba nestabilit torakolumbální páteře - Matějka, Jiří (NAVA, 2008)
Publikace sumarizuje poznatky o nestabilitě páteřního sloupce, sjednocuje klasifikaci jednotlivých typů a nastiňuje diagnostické a obecné operační možnosti u jednotlivých skupin nestabilit.
Keywords: fraktury páteře; ortopedie; diagnostické techniky neurologické; Spinal Fractures; Spinal Diseases; Neural Tube Defects; Nervous System Malformations; bederní obratle; Diagnostic Techniques, Neurological; malformace nervového systému; Lumbar Vertebrae; nemoci páteře; Thoracic Vertebrae; defekty neurální trubice; hrudní obratle