Stanovení a význam rezistence na protidestičkovou léčbu - Vojáček, Jan (Iga MZ ČR, 2010)
Interpretace klinického dopadu laboratorně zjištěné rezistence na protidestičkovou léčbu ve vztahu k prognóze osob s ischemickou chorobou srdeční za použití in vitro metod s induktory agregace trombocytů ke sledování trombocytárních fukcí.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Platelet Aggregation; léková rezistence; inhibitory agregace trombocytů; vyšetření funkce trombocytů; Drug Resistance; Incidence; kyselina gallová; Platelet Function Tests; incidence; ischemická choroba srdeční; angiologie; Myocardial Ischemia; Platelet Aggregation Inhibitors; Gallic Acid; kardiologie; agregace trombocytů