Vyšetřovací metody v imunologii - Bartůňková, Jiřina; Paulík, Milan (Grada, 2011)
Praktická příručka pro klinické i laboratorní pracovníky zabývající se imunologií.
Keywords: imunologické testy; Immunologic Techniques; Diagnostic Techniques and Procedures; Immunologic Tests; Immune System; imunologické techniky; imunitní systém; diagnostické techniky a postupy; alergologie a imunologie