Proteinové biomarkery u hypertrofické kardiomyopatie - Pudil, Radek; Stulík, Jiří; Lenčo, Juraj; Hubálek, Martin (Iga MZ ČR, 2010)
Předmětem řešení je identifikace plazmatických proteinů, jejíchž stanovování v klinické praxi by v budoucnu mohlo vést k jednoznačné diagnostice hypertrofické kardiomypatie.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: kardiologie; Myocytes, Cardiac; proteomika; hypertrofická kardiomyopatie; kardiomyocyty; biologické markery; krevní proteiny; Proteomics; biologie; Blood Proteins; Biomarkers; Myofibrils; Cardiomyopathy, Hypertrophic; myofibrily