Spalte tuky svými svaly (bez potu i bez sportu) : více energie díky metabolické síle : chytrý profesionální program pro co nejefektivnější spalování tuků : krásnější, mladší, zdravější díky minutovému posilování svalů - Strunz, Ulrich (Computer Press, 2011)
Pokud chcete být štíhlí, ale pocení v posilovně nebo běhání v přírodě je vám cizí (anebo na ně nemáte čas), pak se radujte! V této knize vás autor uklidní, že k hubnutí potřebujete hlavně svaly (které spalují energii, i když sedíte nebo dokonce spíte), které získáte nenápadným dvouminutovým cvičením (klidně i za stolem v práci). V této knize vám proto autor představí sady lehkých cviků a také doporučí vhodný jídelníček.
Keywords: redukční dieta; tuky; Exercise Movement Techniques; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Proteins; fyziologie výživy; Fats; Weight Loss; techniky cvičení a pohybu; tělovýchovné lékařství; hmotnostní úbytek; Nutritional Physiological Phenomena; Diet, Reducing; proteiny