Porovnání kvality života pacientek podstupujících operační léčbu pro karcinom děložního hrdla - Halaška, Michael J; Rob, Lukáš; Robová, Helena; Pluta, Marek; Charvát, Martin; Chmel, Roman (Iga MZ ČR, 2010)
Komplexní prospektivní porovnání kvality života žen podstupující radikální nebo konzervativní operaci pro karcinom děložního hrdla.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Lymphedema; hysterektomie; gynekologické chirurgické výkony; Uterine Cervical Neoplasms; Gynecologic Surgical Procedures; kvalita života; lymfadenektomie; Hysterectomy; Lymph Node Excision; gynekologie a porodnictví; Quality of Life; Treatment Outcome; výsledek terapie; nádory děložního čípku; lymfedém; onkologie