Česko-německý, německo-český pedagogicko-psychologický slovník - Poláková, Jenny; Nelešovská, Alena (Nakladatelství Olomouc, 2000)
Záměrem a cílem slovníku je poskytnout zejména studentům všech studijních oborů na PdF UP základní a nejfrekventovanější terminologii pedagogicko-psychologickou v českém a německém jazyce, se kterou se budou při studiu zahraniční literatury, ve výuce, ale i při písemném a osobním styku se zahraničními kolegy setkávat.
Keywords: pedagogika; lingvistika, lékařská terminologie; Psychology; čeština; němčina; psychologie, klinická psychologie; psychologie; Linguistics; Education; výchova a vzdělávání; lingvistika