Psychoanalytický výklad bible - Stern, Jan (Malvern, 2011)
Freudovsky orientovaný esejista rozebírá tentokrát texty Starého zákona, na jeho psychoanalytické lehátko ulehli bibličtí hrdinové Kain, Ábel, Noe, Abraham, Jákob, Josef i Onan.
Keywords: bible; Psychoanalytic Theory; humanitní vědy a umění; self psychologie; psychoanalytická teorie; Bible; Self Psychology; psychologie, klinická psychologie