Zázračné čaje - Trnková, Klára (Studio trnka, 2011)
Knížka obsahuje návody k přípravě bylinných i jiných čajů, které pomáhají při různých běžných obtížích a přispívají ke zlepšení zdravotního stavu, dobré nálady. Použité koláže se starých pohlednic a herbářů navozují dobrou pohodu.
Keywords: léčivé rostliny; čaj; Plants, Medicinal; fytoterapie; alternativní lékařství; Tea; Phytotherapy