Žít třeba i na kolenou - Vacek, Jiří; Helekal, Ivan; Bém, Pavel (SNTL, 1991)
Protože se však dříve, něž sám drogám propadl, setkal s kamarády, které drogy zahubily, rozhodl se své závislosti zbavit. Sugestivní líčení pak velice zevrubně provází čtenáře kalvárí každého, kdo se snaží skoncovat s narkomanií.
Keywords: Substance-Related Disorders; Drug Users; vyprávění; humanitní vědy a umění; adiktologie; Narration; poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek; Mental Recall; rozpomínání; uživatelé drog