Akrální koaktivační terapie - Palaščáková Špringrová, Ingrid (Rehaspring®, 2011)
Obsahem této knihy jsou teoretické a praktické informace o akrální koaktivační terapii, její využití v praxi fyzioterapeuta a příbuzných oborů. Kniha je určena především fyzioterapeutům a lékařům. Obsáhlá fotodokumentace v praktické části knihy usnadňuje pochopit provádění cvičení. Cvičení ACT mohou být snadno aplikována i do dalších klinických oborů.
Keywords: Neuromuscular Diseases; terapie cvičením; neuromuskulární nemoci; techniky fyzikální terapie; Physical Therapy Modalities; rehabilitační a fyzikální medicína; Exercise Therapy