Sanitní vozidla : české a slovenské sanitní automobily, karoserie a nástavby od roku 1907 do současnosti - Šuman-Hreblay, Marián (Computer Press, 2011)
Kniha obsahuje podrobně zpracované dějiny výroby sanitních vozidel na našem území, informace o dnes již zapomenutých firmách vyrábějících speciální zdravotnické nástavby, technické údaje automobilových podvozků používaných pro stavbu sanitních vozidel, přehled významných konstruktérů a výrobců sanitní techniky, terminologický slovník a další zajímavosti týkající se záchranných složek.
Autosalon
Keywords: automobily; Česká republika; urgentní zdravotnické služby; Czech Republic; Ambulances; Automobiles; Slovakia; sanitky; Slovenská republika; Emergency Medical Services; technika