Individuálně připravované léčivé přípravky : nemocniční lékárna - Všeobecná fakultní nemocnice v Praze - Janů, Michal (Galén, 2011)
Receptář individuálně připravovaných léčivých přípravků je určený zejména lékárníkům a lékařům Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Léčivé přípravky v něm uvedené patří k nejčastěji připravovaným na oddělení přípravy sterilních léčiv a oddělení přípravy léčiv lékárny VFN.
Keywords: lékové formy; Drug Compounding; léčivé přípravky; farmacie a farmakologie; Dosage Forms; příprava léků; Drug Prescriptions; Pharmaceutical Preparations; lékové předpisy