Praktická kardiologie - Kölbel, František (Karolinum, 2011)
Skripta Praktická kardiologie jsou určena především pregraduálním studentům 4. a 5. ročníku medicíny, kteří se seznamujíí s klinickou praxí. Tato čtenářská skupina se zde může stručně a přehledně seznámit s problematikou kardiologie v celé její šíři. Je třeba zdůraznit, že publikace se nevyhýbá ani mezioborovým tématům.
Keywords: nemoci srdce; Heart Diseases; kardiologie