Jak mít štěstí v lásce a získat ideálního partnera - Dillard, Sherrie (Grada, 2011)
Tato kniha vás naučí použít vlastní přirozenou intuici v tom, co naše životy ovlivňuje nejvíce - v lásce a vztazích. Každý, i vy, si zaslouží mít štěstí v lásce, mít spokojený vztah s ideálním partnerem a být atraktivní pro své okolí. Profesionální duchovní poradkyně Sherrie Dillardová vás naučí, jak rozvíjet své přirozené psychické schopnosti a intuici tak, abyste k sobě dokázali přitáhnout lásku. Kniha nabízí praktická cvičení k rozvinutí všech druhů lásky a přitažlivosti: emocionální, duchovní, duševní, i fyzické. Nejen, že pomůže najít nový vztah, ale všechna cvičení pomohou vylepšit a posílit i stávající vztahy, ozdravit rozpory a lépe pochopit, jak váš protějšek funguje a jak je možné prohloubit vaše vzájemné napojení. Do knihy jsou vetkány příběhy klientů, na kterých čtenář může sledovat dopad popsaných cvičení. Autorka osvětluje principy přitažlivost, vášně, sexu, věrnosti, intimity i společných problémů. Vaše vztahy a milostný život bude od tého chvíle už úplně jiný!
Keywords: interpersonální vztahy; Interpersonal Relations; rozvoj osobnosti; Love; Mental Processes; sociologie; Knowledge; intuice; láska; duševní procesy; znalosti; Personality Development; Intuition