Kapesní slovník latinsko-český a česko-latinský a latinská slova používaná v češtině - Sedláček, Josef (Československý spisovatel, 2011)
Kapesní slovník latinsko-český a česko-latinský.
Keywords: čeština; slovní zásoba; Vocabulary; lingvistika; lingvistika, lékařská terminologie; latina; Linguistics