Syndrom nerozpoznání hypoglykémie - Mokáň, Marián; Kvapil, Milan (Geum, 2010)
Publikace: Syndrom nerozpoznání hypoglykémie - Kvapil Milan;Mokáň Marián. Podrobně a fundovaně zpracovaný přehled velmi aktuální diabetologické problematiky syndromu nerozpoznání hypoglykémie určený lékařům v diabetologii.
Keywords: Hypoglycemia; diabetologie; Signs and Symptoms; příznaky a symptomy; hypoglykemie