Průvodce plicní arteriální hypertenzí (Medical Tribune CZ, 2012)
Informační brožura určená nemocným plicní arteriální hypertenzí.
Keywords: Echocardiography; pneumologie a ftizeologie; Scleroderma, Systemic; angiologie; plicní hypertenze; systémová sklerodermie; Hypertension, Pulmonary; echokardiografie