Univerzita hubnutí - Středa, Leoš; Formáčková, Marie (www.euroinstitut.eu, 2009)
Monografie renomovaného odborníka (Doc. MUDr. Leoš Středa, Ph.D.) shrnuje známé i dosud neznámé vědecké poznatky o redukčních režimech.
Keywords: Life Style; životní styl; Obesity; energetický metabolismus; dieta; Weight Loss; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; obezita; Diet; Energy Metabolism; hmotnostní úbytek