"Clubhouse model" pro osoby po poškození mozku : možnost smysluplného zaměstnání pro osoby poranění mozku : "zachráněný život stojí za to žít" (CEREBRUM, 2009)
Brožura „Clubhouse model“ pro osoby po poškození mozku popisuje a vysvětluje základní hodnoty pracovního komunitního centra „Clubhouse“ v Dánsku a jejich aplikaci v praxi, fungování centra Hoved Huset (cílová skupina, způsoby zapojení a podporování členů k návratu do smysluplného zaměstnání, aktivity probíhající v centru), výsledky a zkušenosti z pohledu členů i zaměstnavatelů na dánském pracovním trhu atd.
Keywords: Work Schedule Tolerance; průběh práce; Workflow; poranění mozku; Brain Injuries; neurologie; svépomocné skupiny; Self-Help Groups; pracovní lékařství; sociální opora; Social Support; vliv směnného provozu na zdraví