Filipova prázdninová dobrodružství - Kaminská, Renata; Popper, Pepa (Advent-Orion, 2011)
Naši staří známí kamarádi spolu s doktorem Přírodou se ve čtvrtém volném pokračování seznámí např. s některými důležitými pravidly silniční dopravy, prožijí hezké chvíle se zvířátky v zoo, budou také varováni před nebezpečnými lidmi, kteří se sice tváří, že jim chtějí pomoci, ale ve skutečnosti jim chtějí ublížit, a mnoho dalších příhod
Život a zdraví
Keywords: dítě; Literature; literatura; Child; humanitní vědy a umění