Jaderná energie (NUKLIN, Ústav jaderných informací, 1955)
Vědeckotechnický měsíčník zabývající se zejména výstavbou jaderných centrál, jaderného a chemického průmyslu a využitím radioizotopů ve všech oborech vědy, techniky, zdravotnictví a zemědělství
Keywords: jaderná energie; Nuclear Energy; technika