Almanach Pediatrické kliniky 2. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Fakultní nemocnice v Praze-Motole 2012-2013 - Lebl, Jan; Djakow, Jana; Kolocová, Lucie (Galén, 2012)
Publikace stručně představuje historii, současnost i budoucnost Pediatrické kliniky 2. LF UK a FN v Motole. Seznamuje také s některými aktualitami v diagnostice a léčbě dětských pacientů.
Keywords: Hospitals, Teaching; veřejné zdravotnictví; pediatrie; nemocnice fakultní; dětské nemocnice; Hospitals, Pediatric