Klinicky významné bakterie : pharma-reports - Julák, Jaroslav (Triton, 2012)
Tato kniha je kombinací učebnice a užitečné příručky, neboť vedle souhrnu základních vlastností lékařsky významných bakterií, jimi vyvolávaných nemocí a zásad jejich léčby uvádí i aktuální novější poznatky z molekulární biologie a genetiky
Keywords: bakteriální toxiny; protilátky bakteriální; Bacterial Infections; Antibodies, Bacterial; bakteriologie; infekční lékařství; vakcíny; Bacteria; epidemiologie; Bacterial Toxins; Vaccines; bakteriální infekce